Bőr-börze Főoldal Kanapé-Börze
Ülőgarnitúra
Képgaléria Akciók Színek Bőrápolás Üzletünk Térkép Hungarian English Deutsch

Hogyan vásároljunk új Kanapé-börze ülőgarnitúrát:

1. Otthon mérje fel pontosan mennyi hely áll rendelkezésére.
(vásárláskor fontos, hogy a megfelelő szélességet, mélységet illetve magasságot adja meg a Kanapé-börze ülőgarnitúra eladójának)
Az ülőgarnitúra szállítása során felmerülő bármilyen méretbeli problémák, korlátok esetén a felelőség kizárólag az ügyfelet terheli.

2. Mire használják a Kanapé-börze ülőgarnitúrát.
Ha gyakran nézünk televíziót, fontos, hogy az ülőgarnitúrában ülők rálássanak a készülékre, így az legyen szemmagasságban elhelyezve, minimum két-három méterre az ülőgarnitúra ülőhelytől. Érdemes olyan ülőgarnitúra modellt választanunk, amely mélyebb ülőgarnitúra ülőfelülettel rendelkezik, így többen egyszerre heverhetünk ülőgarnitúra modellben, akár felhúzott lábakkal is. A kiegészítő puffok, lábtartók is jó szolgálatot tehetnek, valamint az ún. TV-néző fotel.

Ahol nincs vendégszoba, megéri kihúzható vendégágyas ülőgarnitúra modellt választani. Helygazdálkodás szempontjából jól kihasználható az igény esetén beépített ülőgarnitúra ágyneműtartó is.

Vegyük figyelembe, hogy az ülőgarnitúra vendégágy nem állandó használatra való - ennek a célnak a franciaágy felel meg legjobban -, a kihajtható ülőgarnitúra pótágy csak alkalmankénti igénybevételre van tervezve, mind kényelét, mind időtállóságát tekintve.

3. A Kanapé-börze, ülőgarnitúra szembeni legfontosabb elvárások a következők:
      ----->Ülőgarnitúra Háttámla kényelme
      ----->Ülőgarnitúra Ülés mélysége és magassága
      ----->Ülőgarnitúra Kitűnő design
      ----->Ülőgarnitúra Nagy színválaszték
      ----->Ülőgarnitúra Rövid rendelési határidő


4. A Kanapé-börze, ülőgarnitúra bemutatóteremben mindig kérje ki az ülőgarnitúra eladóink véleményét. Fontos a megfelelő szakvélemény az ülőgarnitúra kiválasztásánál!

5. A Kanapé-Börze Szövet ülőgarnitúra:

Ha Ön szövet ülőgarnitúra vásárlásán gondolkozik, érdemes néhány szempontot figyelembe vennie. Biztosan Önnel is történt már egynéhány "baleset" az ülőgarnitúrát illetően - kilöttyent ital, ételfolt, ,stb. Ezek tisztítása sok esetben körülményes és bonyolult. A nálunk vásárolt ülőgarnitúra műbőr szövetek, melyekről - szerkezetükből adódóan - egy nedves kendő segítségével könnyedén eltávolíthatók az ülőgarnitúra foltok.

Ennél a műbőr szövetnél a kellemes, puha tapintás és kiváló használati tulajdonságok kombinálodnak egymással. A műbőr szerkezetéből fakadóan a bőrhöz hasonlít, tapintása puha, kiváló minőségű.

Érdemes mindezt az ülőgarnitúra bemutató áruházankban valós mivoltunkban kipróbálni és megtapasztalni is.

Ha végighúzzuk a kezünket egy ülőgarnitúra szövetbevonatú garnitúrán, ez valamilyen szinten "nyomot hagy" a bevonóanyagon, optikailag világosabb és sötétebb foltok jelennek meg az anyagon. A jelenség az ülőgarnitúra szövetszálak különböző fénytörési mutatójából adódik. Ez csupán a ülőgarnitúra szövet tulajdonságaiból, ,a szálfekvésből, illetve a használatból adódik.

6. A Kanapé-Börze szövet ülőgarnitúra tisztítása:

A világos színű szövet ülőgarnitúra bevonóanyagon a ruházatunkkal történő érintkezéskor elszíneződések jelentkezhetnek. Ez különösen fekete és kék farmeranyag hatására fordulhat elő. Ezért figyelni kell arra, hogy a világos színű ülőgarnitúra bevonóanyagok ne érintkezzenek új, alig mosott vagy nedves farmerral, valamint színét eresztő anyaggal! Az ételek, folyadékok, édességek, testnedvek, kozmetimuk, dohányzás és gyógyszerek által okozott szennyeződés szintén elszíneződést okozhatnak, ezért ezekre a használat során szintén fokozottan kell ügyelni.

A szövet ülőgarnitúra bevonóanyagot portalanítás céljából gyakran porszívózzuk! Folteltávolításhoz ezután következzen az ülőgarnitúra vizes tisztítás, egy puha kendő és tiszta víz segitségével. Amennyiben folttisztítás előtt elmulasztjuk az ülőgarnitúra portalanítást, a szennyeződés beivódhat a víz hatására. Az ülőgarnitúra gyártók kárpittisztító gép használatát sem ajánlják, mert roncsolhatja a ülőgarnitúra szálakat.