Bőr-börze Főoldal Kanapé-börze
Ülőgarnitúra
Képgaléria Akciók Színek Bőrápolás Üzletünk Térkép Hungarian English Deutsch

A Jó ÁRAK AZ FIX!

Új Klasszikus ülőgarnitúra AKCIÓ -20-50% kedv.!

Új Modern ülőgarnitúra AKCIÓ -20-40% kedv.!

Új Sarokgarnitúra AKCIÓ -20-30% kedv.!

50 féle típus élőben 500 féle színben akciós áron!

Telefonszám:06-20-234-23-15

Bőr ülőgarnitúra Akciós árak mindig akciós napokra érvényes árgaranciával!

Nálunk a bőr ülőgarnitúra modellek eredeti marhabőrböl vannak,hátul is teljes bőr bevonatt,30 féle marhabőrszin felár nélkül!

Bőrgarnitúra modellek nyitható vagy relax kivitelben,10 féle faszínben felár nélkül!

Bőr-Börze Budapest.X.ker.Száva utca 4 (új bőr ülőgarnitúra 300 féle szinben,új bőrgarnitúrák 28 féle szinben)

Kanapé-Börze Budapest.X.ker.Száva utca 4 (új ülőgarnitúrák 300 féle szinben,új bőr kanapé 28 féle szinben)

Június 21--22--23 Nyitva 9-17-ig!

Június 20 ZÁRVA!

bőr ülőgarnitúra Árak információ telefonon a nyitvatartási időben:06-20-234-23-15

Újdonság lemosható bőrszövetben,Carabu nano szövet,és szövetben is rendelhető új ülőgarnitúrák!

A főoldalon,és a képgaléria menüpontban található új bőr kanapé,új ülőgarnitúra modellek közül bármelyik tipus rendelhető:bőr ülőgarnitúra marhabőr ,textilbőr ,textilszövet ,műbőr ,retroszövet ,lemosható Carabu nano szövet stb. alapanyaggal.

Új Bőr ülőgarnitúra 28 féle Marha bőrszinben bőrgarnitúra felár nélkül!(Budapest.X.ker.Száva utca 4)

Új Ülőgarnitúrasarokgarnitúra 300 féle szövet+lemosható szövet+műbőrszinben stb.diszkont áron!(Budapest.X.ker.Fogadó utca 3)

Klasszikus vagy modern bőr ülőgarnitúra,ülőgarnitúra,sarokgarnitúra bármilyen felosztásban rendelhető!

bőr ülőgarnitúra,sarokgarnitúra(3+2+1,3+1+1,3+2,3+1,3+3+1,3+3+2,2+2,2+1+1,2+2+1,3-as,2-es,1-es,balos-jobbos,stb)

A főoldalon látható bőr ülőgarnitúra,ülőgarnitúrák vendégágyazhatók !

Kedves vásárlóinknak folyamatos bőr ülőgarnitúra akciókkal, kitűnő kiszolgálással és elérhető bőrgarnitúra árakkal kedveskedünk a megfelelő minőségű bőr ülőgarnitúra marhabőr,, szövet és műbőr garnitúrák bemutatásával. Érdemes hozzánk benézni!

Mitől nevezünk egy új ülőgarnitúrát,új sarokgarnitúrát,új bőrgarnitúrát,új bőr ülőgarnitúra modellt első osztályú terméknek.

Sajnos nagyon sok helyen az emberek tévhitben vannak, mikor azt hiszik mert valamit letesznek eléjük valami csoda áron azt rögtön meg kell venni mert az olcsó,ez a magyar piacon is jellemző tényező mert a nyugati,vagy keleti bútor ülőgarnitúra piacon megmaradt más ország visszárúját,és bent maradt bolti készletétt eladják a magyar vásárlóknak nyomot áron,ez vásárláskor általában úgy jelentkezik hogy a kiállitott ülőgarnitúra,bőr ülőgarnitúra,sarokgarnitúra, vagy bőrgarnitúra csak abban a szinben,felosztásban elérhető.Az új első osztályú ülőgarnitúráknál,bőr ülőgarnitúra más szinben,más felosztásban,balos-jobbos kivitel főleg sarokgarnitúráknál, a gyárból a vásárló igénye szerint a forgalmazó megtudja RENDELNI akár több száz féle szinben és anyagban vagy bőrben is,érdemes elgondolkodni azon hogy egy ülőgarnitúrát,bőr ülőgarnitúra vagy sarokgarnitúrát,bőrgarnitúrát hány évre veszünk,és miben kötünk kompromisszumot csak az ÁRA miatt!.Mivel a tapasztalatok azt mutatják hogy ülőgarnitúrát és bőr ülőgarnitúra nem egy évre vásároljuk...

2. Jelenlegi bőrgarnitúra akciónk keretében:

Az összes bőr ülőgarnitúra, ami gyárilag hátúl is bőrböl készült, nem számítunk bőrözési felárat. Nálunk nem csak az ülőfelület marhabőr,bőr ülőgarnitúra hanem a garnitúra előlapja és hátoldala is marhabőrből van.

3. Újabb bőr ülőgarnitúra AKCIÓ!

Kizárólag csak olyan bőr ülőgarnitúra, szövet és műbőr ülőgarnitúra van nálunk forgalmazásban, amik tartalmazzák a bőrgarnitúra sokfunkciós extrákat:

---> 3-as bőr ülőgarnitúra kanapé: vendégággyá alakítható(vagy fix)
-- >bőr ülőgarnitúra 2-es kanapé: vendégágyas vagy ágyneműtartós(vagy fix)
-  > Fotel:fix

A bőr ülőgarnitúra vendégágy nyithatóság, illetve bőrgarnitúra az ágyneműtartó funkciók feláras extrák!

4. Mit nevezünk eredeti marhabőr bőrgarnitúrának vagy bőr ülőgarnitúrának?

5. Mit nevezünk DARÁLT "bőrgarnitúrának",műbőr,textilbőr,eko "bőr ülőgarnitúrának"(semmi köze nincs az eredeti MARHABŐR GARNITÚRÁHOZ)!

Nálunk az eredeti marhabőr bőrgarnitúra és bőr ülőgarnitúra 28 féle bőrszínben rendelhetők.

Nálunk az eredeti marhabőr bőrgarnitúra és bőr ülőgarnitúra 10 féle faszinben(tölgy vagy bükk fából rendelhetők.

Nagyon fontos hogy azok az EREDETI MARHABŐR szabálytalan táblák,amik az állat levágása után,és a megfelelő vegyszeres kezelésnek köszönhetően, az állati szőr eltávolítása után kapunk egy natur szabálytalan tábla felületet,és a megfelelő festék anyag felvitele után ,különböző színekre festik a gépek,vagy éppen antikolják különböző színekre,és ha kell fényesre csiszolják vagy lakkozák.(ezt nevezzük festett MARHABŐR TÁBLÁNAK!,ha megforditjuk hátára az anyagot látszik hogy EREDETI MARHABŐRBŐL! van. )

Nagyon fontos hogy az eredeti marhabőr festett anyagok körülbelül 4-5-6m2 nagyságúak és egy darab szabálytalan táblából állnak össze,rendelés leadás után egy lézeres pad segítségével a bőr ülőgarnitúra külömbőző(karfa,ülőrész,háttámla stb.)elemeit méretpontossan szablyák ki,majd szabás után kézi varrás segítségével összevarják a lehető legjobb mínőségű és erősségü cérnával,majd a kárpitos szakemberek a bőr ülőgarnitúra vázára rögzítik fel.

Azok az anyagok amit DARÁLT bőrnek,vagy MŰBŐRNEK,TEXTILBŐRNEK,EKO bőrnek neveznek sok helyen,sajnos nem VALÓDI MARHABŐR anyagot takar a nevük,még pedig azért mert az eredeti szabálytalan marhabőr táblából MARADÉK! bőr darabokat le DARÁLJÁK! géppel,és mindenféle adalékot,és stabilizáló,színező anyagokat adnak hozzá,és egy gép segítségével egy szövet lapra ragasszák fel,így az anyagnak semmi köze nincs az eredeti MARHABŐRHÖZ!!(az anyagot a hátlapjára forditjuk látjuk a szövetett amire sajtolták a gépek),álltalában az idő haladtával,az lesz a legnagyobb probléma vele,hogy az ülőfelületen(súlytartó felületen) a nyúlás és tágulási folyamatot nem bírja az anyag,mivel a két anyag felületi ragasztásánál fel fog repedni és szét megy,ha még is a vásárló úgy dönt hogy DARÁLT nevezetű bőrböl,vagy MŰBŐRBŐL,TEXTILBŐRBŐL,EKO BŐRBŐL szeretne garnitúrát,akkor fontos hogy az anyag ne legyen rideg,vagy éppen olyan felületen legyen a garnitúránál felhasználva,ahol nincs súlytartó szerepnek kitéve,ülőfelületre,háttámlára,könyöklőre soha nem ajánljuk,csak a garnitúra oldalára,vagy hátoldalára javasoljuk a fel húzását,mivel ott az anyag nincs súlytartásnak kitéve !